Σύνδεση με E-Shop Simply E-Commerce

Ολοκληρωμένη λύση Ηλεκτρονικού καταστήματος & Omnichannel Commerce Simply E-Commerce

Δημιουργήστε όμορφα παραστατικά για κάθε χρήση

Απόλυτη εμπειρία διαχείρισης Ηλεκτρονικού καταστήματος

Το Simply E-Commerce είναι μια ολοκληρωμένη Cloud πλατφόρμα διαχείρισης Ηλεκτρονικών και φυσικών καταστημάτων αναπτυγμένη σε τεχνολογίες της Microsoft με την αξιοπιστία των υποδομών Azure της Microsoft.

 • Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Simply E-Commerce έχει την δυνατότητα να ενοποιήσει και να οργανώσει σε ένα ενιαίο web based περιβάλλον όλες τις διαδικασίες μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην αγορά τόσο με ηλεκτρονικά όσο και με φυσικά καταστήματα.
 • Η διαχείριση του E-Shop πραγματοποιείται μέσα από το περιβάλλον του ERP χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να συνδεθείτε στο περιβάλλον διαχείρισης του και χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες διεργασίες προκειμένου να συγχρονιστούν πολλαπλά μηχανογραφικά συστήματα (Όπως πχ γέφυρες ERP με E-Shop)

Ηλεκτρονικό & Φυσικό κατάστημα σε απόλυτη αρμονία.

Στο Front-end του Simply E-Commerce βρίσκεται το παγκοσμίου φήμης Woocommerce που λειτουργεί σε περιβάλλον WordPress.

 

 • Το Woocommerce διαθέτει το μεγαλύτερο οικοσύστημα προγραμματιστών από κάθε άλλη ανάλογη πλατφόρμα, κάνοντας εφικτή οποιαδήποτε απαίτηση λειτουργική ή αισθητική κριθεί απαραίτητο και μάλιστα σε πολύ χαμηλό κόστος.
 • Οι τιμές των προϊόντων καθώς και το απόθεμα τους βρίσκονται πάντα σε αρμονία μεταξύ ηλεκτρονικού και φυσικού καταστήματος, ενώ οι παραγγελίες από το E-Shop δημιουργούνται μέσα στο εμπορικό ως παραγγελίες με δέσμευση αποθέματος.
 • Οι παραγγελίες του E-Shop μπορούν να μετασχηματιστούν μαζικά σε φορολογικά παραστατικά χονδρικής ή λιανικής μέσω μιας απλής και γρήγορης διαδικασίας.
Ηλεκτρονική & έντυπη έκδοση παραστατικών
Δημιουργήστε όμορφα παραστατικά για κάθε χρήση

Δημιουργήστε όμορφα παραστατικά για κάθε χρήση

Αξιοποιήστε το πανίσχυρο περιβάλλον του Simply για να δημιουργήσετε φορολογικά παραστατικά όπως Τιμολόγια, Αποδείξεις λιανικής κλπ., αλλά και πληροφοριακά παραστατικά, όπως παραγγελίες, προσφορές κ.α.
 • Απεριόριστοι τύποι παραστατικών. Για οποιαδήποτε χρήση, φορολογική ή πληροφοριακή.
 • Σύνδεση με υπηρεσία My DATA. Πλήρης ετοιμότητα για σύνδεση των φορολογικών παραστατικών με την πλατφόρμα ανταλλαγής ηλεκτρονικών τιμολογίων της ΑΑΔΕ.
 • Έγκαιρη ενημέρωση του λογιστή. Ελαχιστοποιήστε τα έντυπα και την επικοινωνία με τον λογιστή δημιουργώντας του έναν λογαριασμό πρόσβασης στο σύστημα.

Ηλεκτρονική & έντυπη έκδοση παραστατικών

Δημιουργήστε πανεύκολα οποιουδήποτε τύπου παραστατικό και επιλέξτε αν θα το στείλετε ηλεκτρονικά στον αποδέκτη ή θα το εκτυπώσετε σε εκτυπωτή Α4 απ’ όπου και αν βρίσκεστε.
 • Απόλυτη ευελιξία. Τιμολογήστε απ’ όπου σας εξυπηρετεί, από τον υπολογιστή, το Tablet ή ακόμα και από το Smartphone.
 • Η επιλογή είναι δική σας. Στείλτε τα τιμολόγια σας ηλεκτρονικά, αποθηκεύστε τα σε PDF ή εκτυπώστε τα με τον παραδοσιακό τρόπο.
 • Έρχεται στα μέτρα σας. Προσαρμόστε εύκολα την εμφάνιση των τιμολογίων σας στην εταιρική σας ταυτότητα με το λογότυπο σας και τα χρώματα σας.

 

Ηλεκτρονική & έντυπη έκδοση παραστατικών
Πλήρης Εμπορική και οικονομική διαχείριση

Πλήρης Εμπορική και οικονομική διαχείριση

Το Simply είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Διαχειρίζεται την αποθήκη, τους προμηθευτές, τους πελάτες και όλα τα οικονομικά της επιχείρησης.
 • Διαχείριση αποθήκης. Διαχειριστείτε τα τιμολόγια αγορών και τις καρτέλες των προμηθευτών γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Καρτέλες πελατών & προμηθευτών. Διατηρήστε πάντα ενημερωμένες τις καρτέλες και τα υπόλοιπα με το σύστημα εισπράξεων και πληρωμών.
 • Διαχείριση εξόδων. Καταχωρήστε τα έξοδα της επιχείρησης, όπως το ενοίκιο, τους λογαριασμούς και προσδιορίστε το λειτουργικό κόστος.

Απόλυτος έλεγχος με αναφορές και στατιστικά

Διαχειριστείτε καρτέλες, υπόλοιπα πελατών και προμηθευτών με απόλυτη ευκολία μέσα από ένα εύχρηστο και κατανοητό περιβάλλον.
 • Μάθετε το κέρδος σας. Σε πραγματικό χρόνο για κάθε συναλλαγή ξεχωριστά ή για ορισμένο χρονικό διάστημα.
 • Πληροφόρηση ΦΠΑ. Για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τις φορολογικές σας υποχρεώσεις.
 • Τι χρωστάτε και τι σας χρωστούν. Αποκτήστε πλήρη γνώση ανά πάσα στιγμή των οφειλών σας προς τους προμηθευτές, καθώς και των υπολοίπων που σας οφείλουν οι πελάτες σας.
Ηλεκτρονική & έντυπη έκδοση παραστατικών