Σχετικά

Η Exelixis Group είναι η εξέλιξη της προσωπικής εταιρείας που ίδρυσε το 2006 ο Ουζουνίδης Παναγιώτης η οποία δίνει επαγγελματικές λύσεις.

Μία σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα µε την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου. Προσφέρει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις πρωτοποριακές ολοκληρωμένες λύσεις τις οποίες, μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει το άρτια εκπαιδευόμενο προσωπικό της που διαθέτουν δεξιότητες και τεχνογνωσία.

Η Exelixis Group κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων οργάνωσης και λειτουργίας επιχειρήσεων λιανικής πώλησης γιατί έχει τη δυνατότητα της δημιουργικής σκέψης και της υλοποίησης της.

Έτσι κρατώντας ανοιχτούς ορίζοντες, χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια. Μια εταιρεία µε μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες του να είναι ανταγωνιστικοί, µε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης μέσα από μία νέα επαγγελματική αντίληψη που ενώνει δημιουργικά κατασκευαστές, προμηθευτές, πελάτες.

Η εταιρεία µας έχει τη δύναμη αλλά και τη θέληση να καλύψει κάθε πιθανή σας ανάγκη και σας ευχαριστούμε για τη δυνατότητα που µας δίνετε να μελετήσουμε τα αιτήματά σας σχετικά µε την προμήθεια Μηχανογραφικού Εξοπλισμού, καθώς και τον δικών μας προγραμμάτων, της πλατφόρμας του PROXESS ΕRP που περιλαμβάνει το REST, DELIVERY, FAST, RETAIL, HOSPITALITY, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ.

Στόχος µας, η συνεργασία µε την Εταιρεία σας προσφέροντας λύσεις και υπηρεσίες σύμφωνα µε τις ανάγκες σας και σε συνδυασμό µε τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου.

Η εμπειρία των στελεχών της εταιρείας µας και η αξιοπιστία των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε µας δίνουν τα εφόδια για την επιτυχή έναρξη και ολοκλήρωση έργων στο χώρο του RETAIL και ΕΣΤΙΑΣΗΣ µε στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

art010

Σήμερα η εταιρεία έχει αντιπροσώπευση για την Ελλάδα των οίκων:

Συνεργαζόμενες εταιρείες